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How accurate are assessments of corporate risks?
evidence from a survey with employeesInnsbruck, September 2020 Hybrid innovation management
strategies for combining traditional and digital approachesInnsbruck, September 2023The impact of leadership on product innovation teams
Innsbruck, May 2018The influence of robot personality on satisfaction in a team setting
Innsbruck, Juli 2020Intuition or deliberation?
Decision making preferences of participants of crowdsourcing contestsInnsbruck, May 2018Investigating the effect of emotions on investment decisions in crowdfunding
an empirical comparative study of reward-based and equity-based crowdfundingInnsbruck, June 2023“Ischgl-Gate” - secondary crisis communication in tourism
a critical analysis of social media discourses about the Covid-19 super-spreader destination in TyrolInnsbruck, 3rd of September 2021- Das Dokument ist auf Wunsch des Urhebers/der Urheberin online nicht zugänglich
Key success factors for accelerators in Shanghai
Innsbruck, May 2019 Kompetenzbedarf im Wandel
Untersuchung des aktuellen und zukünftigen Kompetenzbedarfs von formal gering qualifizierten Mitarbeitern für den Sektor der Umschlags- und Lager-logistik in TirolInnsbruck, 2022- Das Dokument ist auf Wunsch des Urhebers/der Urheberin online nicht zugänglich
Kritische Faktoren für die erfolgreiche Zusammenarbeit zwischen Unternehmen und Startups
eine Fallstudie zur Kooperation zwischen KNAPP AG und redPILOT GmbHInnsbruck, 2020 - Das Dokument ist auf Wunsch des Urhebers/der Urheberin online nicht zugänglich
M&A and innovation
contextual perspectives on non-organic growth and adaptation strategiesInnsbruck, 13.07.2020 Machine learning in the front end of innovation
trying to identify promising ideas for new product developmentInnsbruck, May 2019Multi-company innovation hubs
a new approach to find innovative solutions in today's complex world?Innsbruck, May 2019Organizational development and interdependencies of culture and structure
on the example of the IT company FountainInnsbruck, April 2018The potential of soy-based and pea-based meat alternatives in a better food future
Innsbruck, 18.06.2021- Das Dokument ist auf Wunsch des Urhebers/der Urheberin online nicht zugänglich
A quality function deployment approach to evaluate customer integration methods aligned to new service development phases
a design science research projectInnsbruck, May 2018